Hjem » Massage

Massage i Kolding

Få massage der fjerner spændinger, giver dig mere energi og skaber bedre betingelser for både restitution og velvære.

 

Massage er altid en del af din body SDS behandling.

Kropsfundamentet, Kolding

Læs mere om massage i Kolding

Får jeg massage, hvis jeg booker Body SDS kropsterapi?

 

Det korte svar er JA.

Massage er ofte en stor del af behandlingen, når du modtager Body SDS kropsterapi hos Kropsfundamentet. Din massør arbejder med din krop afhængigt af, hvilken type problematik vi arbejder med.

Ved en kort søgning på Google, finder man hurtigt ud af, at der er mange forskellige massageformer. Sportsmassage, fysiurgisk massage, wellness massage, triggerpunktsmassage og healingsmassage er bare nogle af de massageformer, som du kan finde i de fleste byer.

Forskellene på ovenstående massageformer kan f.eks. være:

  • Hvilke greb der bliver brugt på kroppen (f.eks. håndrod, fingerspidser, albuer, tommelfinger).
  • Hvor dybt der trykkes i vævet og hvilken teknik (f.eks. lange strøg, ælte, holde, pulsere).
  • Om der er meget fokus på ét område, eller hele kroppen masseres.
  • Om der bruges olie eller måske redskaber til at massere med.

 

Hvilken behandling yder din massør hos Kropsfundamentet ?

 

Navnet på massageformen afslører ofte lidt om, hvad man kan forvente. Ordet Body SDS kropsterapi afslører dog ikke så meget om selve den massage, som jeg udfører under behandlingen. Så lad mig forklare. Når jeg arbejder som din massør, forsøger jeg altid at tilpasse det til den enkelte klient og dennes problematik. Men selvom massagen kan og bør variere alt efter behov, så vil jeg alligevel opstille nogle generaliseringer for massagen i mine behandlinger:

  • Jeg bruger ikke olie, musik eller redskaber. Som behandler er det vigtigt både at lytte til de signaler man får gennem fingrene men også det som klienten fortæller og udtrykker.
  • Det er umiddelbart ikke wellness massage. Dermed ikke sagt, at det ikke kan være rart. Til tider er det rart, og til tider kan det være nødvendigt at gå ind i noget som er mere ømt.
  • Jeg masserer i de områder, som er relevante for din problematik. Afhængig af din problematik og dit behov, så kan massage behandlingen både være med fokus på et specifikt område, og det kan være helkropsmassage.
  • Trykket tilpasser jeg efter formål og behov. Det kan være blidt, hårdt og selvfølgelig alt derimellem. Det handler om indføling i situationen og dit behov.

 

Men Body SDS kropsterapi er også meget mere end massage

 

Body SDS kropsterapi arbejder både i det fysiske og i det psykiske. Det er en behandlingsform, hvor man tager udgangspunkt i det hele menneske, eller det man kalder en holistisk tilgang. Så jeg arbejder både med kroppen, tankerne og følelserne.

Jeg arbejder bl.a. ud fra den overbevisning, at traumer og følelsesmæssige belastninger kan sætte sig i kroppen. Derfor kan det give rigtig god mening at supplere den fysiske behandling med samtaleterapi. Hvor samtaleterapien bliver brugt i behandlingen efter behov, så er arbejdet med kroppen altid en del af behandlingen; også ved behandling af f.eks. stress, depression og angst.

Den fysiske del af behandlingen i Body SDS kropsterapi består bl.a. af massage, som vi har slået fast, men også af mobiliserende ledbevægelser, åndedrætsteknikker, pulseringer samt akupressur- og zonetryk.

De mange forskellige behandlingsværktøjer gør, at der er noget for alle – vi skal bare sammen finde frem til, hvad der virker bedst for dig.

Så hvis du søger massage i Kolding, så kan du med ro i sindet booke en behandling hos Kropsfundamentet.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål til behandlingen, min tilgang som massør eller din problematik, så er du altid meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

 

Mvh. Morten Vestergaard

Kropsfundamentet