Massage

Det er en jungle, at finde den rette behandlingsform – Body SDS kropsterapi er for de fleste.

Kropsfundamentet, Kolding

Læs mere om min behandling som ofte inkluderer massage

Får jeg massage, hvis jeg booker Body SDS kropsterapi hos Kropsfundamentet i Kolding?

 

Det korte svar er JA.

Massage er ofte en stor del af behandlingen, når du modtager Body SDS kropsterapi hos Kropsfundamentet, men det afhænger selvfølgelig også af, hvilken type problematik vi arbejder med.

Ved en kort søgning på Google, finder man hurtigt ud af, at der er mange forskellige massageformer. Sportsmassage, fysiurgisk massage, wellness massage, triggerpunktsmassage og healingsmassage er bare nogle af de massageformer, som du kan finde i de fleste byer.

Forskellene på ovenstående massageformer kan f.eks. være:

  • Hvilke greb der bliver brugt på kroppen (f.eks. håndrod, fingerspidser, albuer, tommelfinger).
  • Hvor dybt der trykkes i vævet og hvilken teknik (f.eks. lange strøg, ælte, holde, pulsere).
  • Om der er meget fokus på ét område, eller hele kroppen masseres.
  • Om der bruges olie eller måske redskaber til at massere med.

 

Hvilken type massage behandling får jeg hos Kropsfundamentet ?

 

Navnet på massageformen afslører ofte lidt om, hvad man kan forvente. Ordet Body SDS kropsterapi afslører dog ikke så meget om selve den massage, som jeg udfører under behandlingen. Så lad mig forklare. Når jeg masserer, forsøger jeg altid at tilpasse det til den enkelte klient og dennes problematik. Men selvom massage behandlingen kan og bør variere alt efter behov, så vil jeg alligevel opstille nogle generaliseringer for massagen i mine behandlinger:

  • Jeg bruger ikke olie, musik eller redskaber. Som behandler er det vigtigt både at lytte til de signaler man får gennem fingrene men også det som klienten fortæller og udtrykker.
  • Det er umiddelbart ikke wellness massage. Dermed ikke sagt, at det ikke kan være rart. Til tider er det rart, og til tider kan det være nødvendigt at gå ind i noget som er smertefuldt.
  • Jeg masserer i de områder, som er relevante for din problematik. Afhængig af din problematik og dit behov, så kan massage behandlingen både være med fokus på et specifikt område, og det kan være helkropsmassage.
  • Trykket tilpasser jeg efter formål og behov. Det kan være blidt, hårdt og selvfølgelig alt derimellem. Det handler om indføling i situationen og dit behov.

 

Men Body SDS kropsterapi er også meget mere end massage

 

Body SDS kropsterapi arbejder både i det fysiske og i det psykiske. Det er en behandlingsform, hvor man tager udgangspunkt i det hele menneske, eller det man kalder en holistisk tilgang. Så jeg arbejder både med kroppen, tankerne og følelserne.

Jeg arbejder bl.a. ud fra den overbevisning, at traumer og følelsesmæssige belastninger kan sætte sig i kroppen. Derfor kan det give rigtig god mening at supplere den fysiske behandling med samtaleterapi. Hvor samtaleterapien bliver brugt i behandlingen efter behov, så er arbejdet med kroppen altid en del af behandlingen; også ved behandling af f.eks. stress, depression og angst.

Den fysiske del af behandlingen i Body SDS kropsterapi består bl.a. af massage, som vi har slået fast, men også af mobiliserende ledbevægelser, åndedrætsteknikker, pulseringer samt akupressur- og zonetryk.

De mange forskellige behandlingsværktøjer gør, at der er noget for alle – vi skal bare sammen finde frem til, hvad der virker bedst for dig.

Så hvis du søger massage, så kan du med ro i sindet booke en behandling hos Kropsfundamentet i Kolding.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål til behandlingen eller din problematik, så er du altid meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

 

Mvh. Morten Vestergaard

Kropsfundamentet